U znak sećanja na početak II. srpskog ustanka

U znak sećanja na početak II. srpskog ustanka, 23 april 1815 godine, Vojska Srbije ovaj dan obeležava kao svoj najveći praznik, dan Vojske Srbije.

Tim povodom su ministar odbrane, gospodin Zoran Đorđević i načelnik generalštaba, general Ljubiša Diković priredili svečani prijem u kristalnoj Sali doma garde u Beogradu. Među brojnim zvanicama su se našli i predstavnici dva somborska udruženja građana.

Goran Zelić, predsednik Društva podvodnih aktivnosti i
Marija Kostić, iz radio kluba „Nikola Tesla“.

Somborska udruženja spadaju u grupu najuspešnih organizacija od posebnog značaja za odbranu zemlje, te je poziv na svečanost prihvaćen kao izraz uvažavanja i dobre međusobne saradnje. U razgovoru sa zvaničnicima ministarstva odbrane je konstatovano da je saradnja sa navedenim somborskim klubovima na zavidnom nivou, a obe strane su izrazile želju za nastavak saradnje i u ovoj godini.logo2

Ukratko o nama

DPA Sombor je sportsko-rekreativni ronilački klub iz Sombora. Na našim stranama možete da pogledate akcije i razna dešavanja u kojima je DPA Sombor učestvovao kao i mnoge druge stvari koje Vam mogu poslužiti za proširivanje znanja o ronilačkom sportu kao i podvodnom svetu uključujući sve njegove stanovnike, biljke i životinje!

Kontaktirajte nas

064.611.37.97
goranzelic.so@gmail.com

Venac Živojina Mišića 14, 25 000 Sombor, Srbija

Copyright 2009 Pixel Dizajn © Sva prava zadržava DPA Sombor