Takmičenje u podvodnoj fotografiji, Bela Crkva 2017

Članovi Društva Podvodnih Aktivnosti Sombor (DPA), Aleksandra Stojkov i Saša Saulić učestvovali su 9. septembra na otvorenom kupu Republike Srbije i prvenstvu Vojvodine u podvodnoj fotografiji u Beloj Crkvi, u organizaciji SOPAS-a i SPAV-a.

U kategorijama ambijent i makro osvojena su II mesta, a ekipno su bili III.

Na takmičenju su učestvovali pokrajinski klubovi i takmičili se za najbolju fotografiju u domenu DSLR i kompakt aparata. Žiri je birao pobedničke fotografije prema kategorijama ambijent, makro i riba.
Aleksandra se bavi ronjenjem i fotografijom poslednjih 5 godina, a ovo je prvo takmičenje na koje je sa Sašom izašla kao sa modelom i utisci su izuzetno pozitivni, s obzirom da je vidljivost belocrkvanskog jezera bila izuzetno loša.logo2

Ukratko o nama

DPA Sombor je sportsko-rekreativni ronilački klub iz Sombora. Na našim stranama možete da pogledate akcije i razna dešavanja u kojima je DPA Sombor učestvovao kao i mnoge druge stvari koje Vam mogu poslužiti za proširivanje znanja o ronilačkom sportu kao i podvodnom svetu uključujući sve njegove stanovnike, biljke i životinje!

Kontaktirajte nas

064.611.37.97
goranzelic.so@gmail.com

Venac Živojina Mišića 14, 25 000 Sombor, Srbija

Copyright 2009 Pixel Dizajn © Sva prava zadržava DPA Sombor