Srebrni uspeh pod vodom

U subotu, 24.4.2021.  u Subotici , održano je Prvenstvo Srbije i  Prvenstvo Vojvodine u ronjenju na dah.

Najavljeno je učešće mnogih klubova, ali je zbog epidemiološke situacije dosta njih otkazalo. Ipak konkurencija u pojedinačnom smislu je bila veoma jaka zbog nekoliko poznatih takmičara koji su imali lične rekorde i preko 150 metara dužine zarona.

Somborci iz ronilačkog kluba DPA Sombor nastupali su u sastavu: Irina Zelić, Miroslav Petronić i Nebojša Kozarević.

U oštroj i teškoj borbi, ekipno su postigli drugo mesto i srebrnu medalju, a pojedinačno rezultate i lične rekorde ostvarili su : Irina Zelić bronzanu medalju i Nebojša Kozarević srebrnu u disciplinama sa biperajima i monoperajima.

Uspeh DPA Sombor je tim veći jer su somborski ronioci, u ovom još uvek nedovoljno poznatom i razvijenom ekstremnom sportu, prošle godine ekipno osvojili bronzu i samim tim ove godine ostvarili  vidni napredak.

logo2

Ukratko o nama

DPA Sombor je sportsko-rekreativni ronilački klub iz Sombora. Na našim stranama možete da pogledate akcije i razna dešavanja u kojima je DPA Sombor učestvovao kao i mnoge druge stvari koje Vam mogu poslužiti za proširivanje znanja o ronilačkom sportu kao i podvodnom svetu uključujući sve njegove stanovnike, biljke i životinje!

Kontaktirajte nas

064.611.37.97
goranzelic.so@gmail.com

Venac Živojina Mišića 14, 25 000 Sombor, Srbija

Copyright 2009 Pixel Dizajn © Sva prava zadržava DPA Sombor