Sednica u Skupštini AP Vojvodine

U Skupštini AP Vojvodine 23. marta održana je zajednička sednica Odbora za zaštitu životne sredine Narodne skupštine Srbije i Odbora za urbanizam, prostorno planiranje i zaštitu životne sredine Skupštine AP Vojvodine.

Foto 1

Sednici su prisustvovali predstavnici Minisarstva poljiprivrede i zaštite životne sredine, Pokrajinskog sekretarijata za urbanizam i životnu sredinu, Privredne komore Srbije, kao i predstavnik Društva Podvodnih Aktivnosti "Sombor".

Ispred navedenog somborskog kluba nastupio je Goran Zelić, a tema sastanka je bila razmatranje otvaranja poglavlja 27 koje se bavi ekologijom u procesu pristupanja Srbije Evropskoj uniji.

Reč je o jednom od najzahtevnijih zadataka u pridruživanju Evropskoj uniji pa u taj posao moraju biti uključeni svi ključni subjekti u ovoj oblasti kako bi se taj zahtevni posao što bolje odradio.

Učešće na ovom skupu je veliko priznanje za Društvo Podvodnih Aktivnosti "Sombor" koje je prepoznato kao ključni nosilac ekoloških aktivnosti iz civilnog sektora u našem regionu i Republici.logo2

Ukratko o nama

DPA Sombor je sportsko-rekreativni ronilački klub iz Sombora. Na našim stranama možete da pogledate akcije i razna dešavanja u kojima je DPA Sombor učestvovao kao i mnoge druge stvari koje Vam mogu poslužiti za proširivanje znanja o ronilačkom sportu kao i podvodnom svetu uključujući sve njegove stanovnike, biljke i životinje!

Kontaktirajte nas

064.611.37.97
goranzelic.so@gmail.com

Venac Živojina Mišića 14, 25 000 Sombor, Srbija

Copyright 2009 Pixel Dizajn © Sva prava zadržava DPA Sombor