Ronjenje sa opremom i podvodno fotografisanje!

Iskoristite ovu nesvakidašnju ponudu, zaronite sa kompletnom ronilačkom opremom na bazenu u Somboru!

probni

Za samo 1500 din za ronjenje sa kompletnom opremom, instruktorom i podvodno fotografisanje u ronilačkom klubu DPA Sombor!
​
Pravo je vreme da sebi priuštite nešto izuzetno zabavno što će vas naterati da se, bez obzira na meteorološke prilike osećate sjajno!

Uz ronilački klub DPA Sombro možete čak i dok čekate toplije letnje dane sebi priuštiti fantastičnu zabavu u vodi po sjajnoj ceni! Po ceni od svega 1500 din dobijate 60 minuta ronjenja sa kompletnom opremom i instruktorom, kao i podvodno fotografisanje da Vam ostane lepa uspomena na ovaj događaj!

- cena je za jedan termin ronjenja sa bocama i instruktorima u bazenu, 5 fotografija u digitalnom obliku pod vodom

- kompletan proces traje 60 minuta (upoznavanje sa ronjenjem, sa opremom, opremanje i ronjenje) – samo ronjenje 30-45 minuta, a fotografije u elektronskom obliku ćete dobiti 2-3 dana kasnije na mail koji nam ostavite

- ponuda važi za termine: SUBOTA od 16:00-17:30h

- radi se sa grupama od 2-3 polaznika

- ponuda se može iskorititi isključivo na bazenu u Somboru

- ponuda je namenjena odraslima i deci starijoj od 14 godina

- obavezno je poneti kupaći, dok je ostala neophodna oprema obezbeđena

- obavezno je javiti se na 064 611 37 97 ili na mail ( goranzelic.so@gmail.com ) radi zakazivanja termina 3 dana unapred

Leave a commentlogo2

Ukratko o nama

DPA Sombor je sportsko-rekreativni ronilački klub iz Sombora. Na našim stranama možete da pogledate akcije i razna dešavanja u kojima je DPA Sombor učestvovao kao i mnoge druge stvari koje Vam mogu poslužiti za proširivanje znanja o ronilačkom sportu kao i podvodnom svetu uključujući sve njegove stanovnike, biljke i životinje!

Kontaktirajte nas

064.611.37.97
goranzelic.so@gmail.com

Venac Živojina Mišića 14, 25 000 Sombor, Srbija

Copyright 2009 Pixel Dizajn © Sva prava zadržava DPA Sombor