Ronilačke Veštine 2017

Grad Sombor i DPA „Sombor“ su 09.04.2017. godine bili domaćini Otvorenog prvenstva Srbije i Vojvodine u ronilačkoj disciplini „Ronilačke veštine“.

Reč je o najtežem ronilačkom takmičenju gde učesnici treba da pokažu brzinu i veštnu i da zadatu stazu pređu u što kraćem vremenu i sa što manje osvojenih negativnih bodova.
Takmičenje se odvija u paru, a učesnici moraju posedovati verifikovana ronilačka zvanja. Domaćini su se pokazali najboljim.
U muškoj konkurenciji ronilački par Goran Zelić i Milan Jović osvojili su prvo mesto sa oborenim državnim rekordom u vremenu od 7:39,00 dok je u ženskoj konkurenciji ronilački par Milica Stolić i Galac Sanja takođe osvojio prvo mesto.
Pojedinačni uspesi doprineli su da klub u ekipnoj konkurenciji takođe osvoji prvo mesto.logo2

Ukratko o nama

DPA Sombor je sportsko-rekreativni ronilački klub iz Sombora. Na našim stranama možete da pogledate akcije i razna dešavanja u kojima je DPA Sombor učestvovao kao i mnoge druge stvari koje Vam mogu poslužiti za proširivanje znanja o ronilačkom sportu kao i podvodnom svetu uključujući sve njegove stanovnike, biljke i životinje!

Kontaktirajte nas

064.611.37.97
goranzelic.so@gmail.com

Venac Živojina Mišića 14, 25 000 Sombor, Srbija

Copyright 2009 Pixel Dizajn © Sva prava zadržava DPA Sombor