Првенство Србије и Првенство Војводине у Брзинском Роњењу и Пливању Перајима

Дана 23.05.2015. године у Новом Саду одржано је Првенство Србије и Првенство Војводине у Брзинском Роњењу и Пливању Перајима.

DSCN8240

На овом динамичном такмичењу наш град је под водством тренера Зелић Горана представљала екипа Друштва Подводних активности „Сомбор“.
Чланови тима Јовић Милан, Павић Золтан, Столић Александар, Кулић Владисав, Омаковић Срђан, Милица Столић, Ирина Зелић, Дудуковић Тамара и Дудуковић Владисава постали су Вицешампиони државе и први у Војводини у овој спортској дисциплини.
На такмичењу се посебно истакла Милица Столић о којој ће наша јавност сигурно имати прилике да више чује у наредним спортским дешавањима.
Кроз ово такмичење чланови ДПА „Сомбор“ су доказали да су један од најбољих спортских ронилачких клубова у Србији.

За добре резултате на такмичењу заслужне су и припреме које су обављене у Грчкој у месту Неос Мармарос. Том приликом су вршени веома захтевни зарони на дубинама и преко 70 метара. Извршено је преко 150 дубинских зарона којом приликом се није десио ниједан ронилачки инцидент.

На кондиционирању у Грчкој била су следећа лица: Горан Зелић, Александар Столић, Милан Његомир, Милан Јовић, Дејан Чувардић, Срђан Цаха, Бранислав Божанић, Дамир Ногало, Данијела Ђекић, Виктор Турнер, Дорђе Павасовић, Саша Дудуковић, Горана Копоран, Петар Веиновић, Александра Стојков, Срђан Омаковић...

logo2

Ukratko o nama

DPA Sombor je sportsko-rekreativni ronilački klub iz Sombora. Na našim stranama možete da pogledate akcije i razna dešavanja u kojima je DPA Sombor učestvovao kao i mnoge druge stvari koje Vam mogu poslužiti za proširivanje znanja o ronilačkom sportu kao i podvodnom svetu uključujući sve njegove stanovnike, biljke i životinje!

Kontaktirajte nas

064.611.37.97
goranzelic.so@gmail.com

Venac Živojina Mišića 14, 25 000 Sombor, Srbija

Copyright 2009 Pixel Dizajn © Sva prava zadržava DPA Sombor