Neka vode budu čiste

Društvo podvodnih aktivnosti je nosilac projektnih aktivnosti u sklopu omladinskih volonterskih projekata u cilju podsticanjnja aktivizma i volontiranja mladih za Zapdnobački, Južnobački i Sremski okrug.

Ministarstvo omladine i sporta RS čiji je Resurs centar za Zapadnobački, Južnobački i Sremski okrug "Somborski edukativni centar" ove godine je pružilo podršku našem udruženju za realizaciju omladinskog volonterskog projekta "Neka vode budu čiste" kroz koji bi se podsticao volonterizam i aktivizam mladih u svojim lokalnim zajednicama.

Projekat obuhvata konkretnu ekološku akciju na čišćenju Velikog Bačkog Kanala u Somboru na kupalištu i šetalištu uz kanal u Somboru.

Vreme održavanja akcije: U subotu 03.11.2018. godine sa početkom u 10:30 časova

Omladinski projekat "Neka vode budu čiste" sprovodi udruženje Društvo podvodnih aktivnosti "Sombor"uz podršku Resurs centra "Somborskog edukativnog centra", u okviru programa "MLADI SU ZAKON", a finansira Ministarstvo omladine i sporta Republike Srbije.logo2

Ukratko o nama

DPA Sombor je sportsko-rekreativni ronilački klub iz Sombora. Na našim stranama možete da pogledate akcije i razna dešavanja u kojima je DPA Sombor učestvovao kao i mnoge druge stvari koje Vam mogu poslužiti za proširivanje znanja o ronilačkom sportu kao i podvodnom svetu uključujući sve njegove stanovnike, biljke i životinje!

Kontaktirajte nas

064.611.37.97
goranzelic.so@gmail.com

Venac Živojina Mišića 14, 25 000 Sombor, Srbija

Copyright 2009 Pixel Dizajn © Sva prava zadržava DPA Sombor