Mljet 2016.

Ekipa DPA Sombor u sastavu Miroslav Dabić (P2), Saša Saulić (P2), Aleksandra Stojkov (P2), Jane Mirkailo (P1) i Miroslav Petronić (P1) provela je produžen ronilački vikend od 30. septembra do 3. oktobra 2016. na ostrvu Mljet u Hrvatskoj.

14

Realizovano je 6 urona sa broda u blizini mesta Pomena, a ronjenja su vodili instruktori iz ronilačkog centra Aquatica.

Lokacije su izuzetno zanimljive jer pružaju širok spektar različitih urona: plitki uroni od velikog arheološkog značaja (amfore iz rimskog perioda), magični predeli sedimentnih stena sa dosta života, velike dubine za entuzijaste i dr.

Ekipa je bila smeštena u hotelu Odisej u neposrednoj blizini ronilačkog centra što je olakšavalo kompletnu logistiku ronjenja. Sem jednog kišnog dana, vreme je bilo odlično, a vidljivost pod vodom po nekoliko desetina metara. Ovom ekspedicijom zatvorili smo ronilačku sezonu za 2016. i radujemo se novim avanturama koje nas čekaju u 2017.

Zahvaljujemo se Ronilačkom centru Aquatica na profesionalnom odnosu, odličnim uronima i sjajnom provodu.logo2

Ukratko o nama

DPA Sombor je sportsko-rekreativni ronilački klub iz Sombora. Na našim stranama možete da pogledate akcije i razna dešavanja u kojima je DPA Sombor učestvovao kao i mnoge druge stvari koje Vam mogu poslužiti za proširivanje znanja o ronilačkom sportu kao i podvodnom svetu uključujući sve njegove stanovnike, biljke i životinje!

Kontaktirajte nas

064.611.37.97
goranzelic.so@gmail.com

Venac Živojina Mišića 14, 25 000 Sombor, Srbija

Copyright 2009 Pixel Dizajn © Sva prava zadržava DPA Sombor