EKO akcija "Očistimo Jezero"

U Bačkoj Topoli, 13.08.2016. organizovana je eko akcija "Očistimo Jezero" u organizaciji SPAV-a i opštinskog veća za privredu i turizam Bačka Topola.

EKO akcija Backa Topola0

Akciji se odazvalo 7 klubova iz okruženja, RK Ship Novi Sad, RK Danubius Spasilac Novi Sad, RK Marex Zrenjanin, RK Big Blue Subotica, KPA Spartak Subotica, KPA Tisa Senta i DPA Sombor. Učestvovalo je ukupno 36 ronilaca i iznešeno je oko 130kg smeća.

Pretraživao se pojas uz obalu u dužini od 250m i 15m od obale u dubinu.

Ekipa DPA Sombor u sastavu Aleksandra Stojkov, Saša Saulić, Dario Šarčević i Miroslav Dabić, je osvojila prvo mesto iznevši 68kg smeća. Drugo mesto je osvojio KPA Tisa Senta, a treće KPA Spartak Subotica.

Svi učesnici su pokazali entuzijazam i zadovoljstvo sa organizacijom dogadjaja.

Ovo je početak serije eko akcija koje će sprovoditi ronioci Vojvodine u cilju podizanja svesti o čuvanju životne sredine i promocije zdravog života i ronjenja u Vojvodini.

Sledeća akcija je planirana za 27.08.2016. na jezeru kraj mesta Panonija.logo2

Ukratko o nama

DPA Sombor je sportsko-rekreativni ronilački klub iz Sombora. Na našim stranama možete da pogledate akcije i razna dešavanja u kojima je DPA Sombor učestvovao kao i mnoge druge stvari koje Vam mogu poslužiti za proširivanje znanja o ronilačkom sportu kao i podvodnom svetu uključujući sve njegove stanovnike, biljke i životinje!

Kontaktirajte nas

064.611.37.97
goranzelic.so@gmail.com

Venac Živojina Mišića 14, 25 000 Sombor, Srbija

Copyright 2009 Pixel Dizajn © Sva prava zadržava DPA Sombor