Duboka radost Y-40

Duboka radost Y-40 je nesvakidašnji bazen dubine 42 metara što je jednako visini 12 spratova ili 9 dabldeker autobusa.

securedownload

Ovaj neverovatni sportski centar kojeg je projektovao arhitekta Emanuel Boareto, nalazi se u italijanskom hotelu Terme Milipini sa 4 zvezdice. Bazen je počeo sa radom sredinom prošle godine.

Temperatura vode je između 32 i 34 stepena i ronjenje u ovom bazenu je neverovatan doživljaj, a ronilačko odelo vam čak nije ni potrebno. Ova neverovatna duboka “plava rupa” dužine 21m i širine 18 metara ima nekoliko platformi koje su postavljene na dubinama od 1.3m do 12m.

Za one posetioce koji žele da vide i dožive bazen bez ulaska u vodu i kvašenja, postojii podvodni tunel koji će im pružiti to zadovoljstvo.

Inače, on je pobedio svog prethodnika Nema 33, sa maksimalnom dubinom od 34.5 metara, koji se nalazi u Briselu u Belgiji i koji je korišćen za rekreaciju, ronjenje, snimanje filmova i istraživanja naučnika.

Klubsku ekipu koja je pohodila ovom izazovu sačinjavali su sledeći ronioci:

Goran Zelić, Jović Milan, Srđan Caha, Stojačić Velibor i Viktor Turner.logo2

Ukratko o nama

DPA Sombor je sportsko-rekreativni ronilački klub iz Sombora. Na našim stranama možete da pogledate akcije i razna dešavanja u kojima je DPA Sombor učestvovao kao i mnoge druge stvari koje Vam mogu poslužiti za proširivanje znanja o ronilačkom sportu kao i podvodnom svetu uključujući sve njegove stanovnike, biljke i životinje!

Kontaktirajte nas

064.611.37.97
goranzelic.so@gmail.com

Venac Živojina Mišića 14, 25 000 Sombor, Srbija

Copyright 2009 Pixel Dizajn © Sva prava zadržava DPA Sombor