Čišćenje Ade 2011.

Nastavak EKOloške akcije DPA Sombor-a i na Adi.

Na Adi Ciganliji održano je podvodno cišcenje Savskog jezera, koje tradicionalno, vec cetvrtu godinu organizuje SOPAS sa Komisijom za sport i okolinu Predsedništva OKS u saradnji sa JP "Ada Ciganlija" i Gradskim Sekretarijatom za zaštitu životne sredine.
Osnovna ideja akcije je da se podigne svest društva o potrebi zaštite životne sredine, posebno reka i priobalja i da se javnosti skrene pažnja na loše navike nepropisnog bacanja dubreta.
Akcija cišcenja realizovana je u saradnji sa Olimpijskim komitetom Srbije, Ministarstvom za životnu sredinu i prostorno planiranje, Savezom ronilaca Srbije (SOPAS), MUP-om Srbije (ronilacke jedinice), Vojskom Republike Srbije i Gradskim Sekretarijatom za zaštitu životne sredine.

Leave a commentlogo2

Ukratko o nama

DPA Sombor je sportsko-rekreativni ronilački klub iz Sombora. Na našim stranama možete da pogledate akcije i razna dešavanja u kojima je DPA Sombor učestvovao kao i mnoge druge stvari koje Vam mogu poslužiti za proširivanje znanja o ronilačkom sportu kao i podvodnom svetu uključujući sve njegove stanovnike, biljke i životinje!

Kontaktirajte nas

064.611.37.97
goranzelic.so@gmail.com

Venac Živojina Mišića 14, 25 000 Sombor, Srbija

Copyright 2009 Pixel Dizajn © Sva prava zadržava DPA Sombor